Spring til indhold

Bofællesskabernes beliggenhed

  • af

Generelt er det sådan, at seniorbofællesskaber, der er opført som klynge- eller rækkehuse, ligger i forstæderne og i provinsbyernes periferi. Typisk på en nyere udstykning. Seniorbofællesskaber i etagebyggerier ligger derimod tættere på bykernen. Nogle gange helt inde i selve bykernen.

Som regel vil der blive lagt vægt på at placere et seniorbofællesskab i nærheden af offentlig transport og indkøbsmuligheder, men det er langt fra altid, at det er muligt at opfylde disse to krav. Og det er ikke blevet nemmere i takt med, at flere og flere lokale købmandsbutikker lukker og offentlige busruter nedlægges.

Heldigvis er der i mange seniorbofællesskaber tradition for, at man giver naboen et lift, når man skal ud at købe ind eller til lægen. Derfor vil det sjældent være et stort problem, hvis et bofællesskab ligger et stykke fra bykernen.

Som alle andre hjemmesider, anvender vi cookies her på seniorboligen.dk.