Spring til indhold

Foredrag og fællesarrangementer

  • af

Selv om seniorbofællesskaberne har eksisteret i mere end 25 år, så er mange mennesker fortsat i tvivl om, hvad det egentlig vil sige at bo sådan et sted. Derfor er det en god idé at begynde nye projekter med et eller flere fællesmøder, der informerer sagligt om seniorbofællesskaberne.  

Seniorboligen.dk kan formidle kontakt til relevante foredragsholdere, der har stor erfaring med alle emner, der vedrører seniorbofællesskaber. Fra planlægningen af bebyggelserne til fordele og udfordringer ved det sociale liv i seniorbofællesskaberne. Ring 22 90 22 85 eller send en e-mail til max@zenior.dk, hvis du ønsker at høre nærmere om muligheden for foredrag eller har brug for input til at arrangere borgermøder om seniorbofællesskaber.

Som alle andre hjemmesider, anvender vi cookies her på seniorboligen.dk.