Spring til indhold

Arkitekter

  • af

Der er mange forskellige arkitekter og tegnestuer, der har tegnet et seniorbofællesskaber. Nedenfor kan du læse om et par dem, der har tegnet flere bebyggelser. 

 

Jette Frost Larsen og Planlægningsgruppen

Arkitekt Jette Frost Larsen fra Planlægningsgruppen tegnede sit første seniorbofællesskab i 1989. Siden da har hun tegnet yderligere 40, hvoraf de fleste ligger indenfor grænserne af det gamle Aarhus Amt. Du kan se nogle af Jette Frost Larsen bebyggelser på Planlægningsgruppens hjemmeside her.

 

Arkitektfirmaet Mogens Weerliin

Arkitektfirmaet Mogens Weerliin fra Frederiksberg har flere gange samarbejdet med den nu hedengangne organisation Boligtrivsel i Centrum om etablering af seniorbofællesskaber. Arkitektfirmaet har hjemme på Frederiksberg, men bofællesskaberne ligger flere forskellige steder i landet. Du kan se en liste med firmaet bofællesskaber her

 

Tegnestuen Vandkunsten

Tegnestuen Vandkunsten har tegnet flere bofællesskaber og heriblandt også et par seniorbofællesskaber. Det gælder eksempelvis et seniorbofællesskab i Nøddebo i Nordsjælland. Du kan se bofællesskaberne på tegnestuens hjemmeside her. Skriv “bofællesskab” i det lille søgefelt og listen kommer frem.

Som alle andre hjemmesider, anvender vi cookies her på seniorboligen.dk.