Spring til indhold

Nyt senior bofællesskab med 22 huse i den smukkeste natur ved Jægerspris Bugt

  • af

Sponseret indhold

Plantagehusene er et spændende nyt boligprojekt med 22 smukke træhuse for aktive seniorer, som ønsker fællesskab og mulighed for et væld af aktiviteter i naturskønne omgivelser i fjordlandet. De individuelle og funktionelle huse er er bygget i højkvalitetsmaterialer og lækkert udstyret – og beboerne har adgang til et væld af flotte fællesfaciliteter. Projektet er planlagt klar til indflytning den 31.12. 2020

Det er den stigende efterspørgsel efter bofællesskaber for Danmarks seniorer, der er baggrunden for, at Planet Huse har udviklet Plantagehusene med 22 seniorboliger ved Jægerspris Bugt. Der er lagt stor vægt på at skabe rammerne for et aktivt fællesskab i individuelle huse med lækre og funktionelle faciliteter, som kræver et minimum af vedligeholdelse. I projektet indgår b.la. et stort fælleshus med plads til fællesspisning, alle former for klub-aktiviteter, som beboerne ønsker sig, egen tennisbane, baner til boldspil, krolf og petanque etc.

Husene bliver bygget som fritidshuse og udnytter muligheden i Planloven for, at pensionister efter kun ét års ejerskab kan benytte et fritidshus som helårsbolig. Et nyt fritidshus fra Planet Huse er i dag bygget til at kunne fungere som bolig på alle årstider. Så der er ingen udfordringer i at bo i huset året rundt. Alle Planet Koncernens huse er klimavenlige og er udført i bæredygtige materialer. De er desuden isoleret 25 pct. bedre end de formelle krav til fritidshuse for at sikre en god komfort og varmeøkonomi året rundt.

Natur og service

Plantagehusene er placeret på Orebjergvej i den tidligere plantage og er omgivet af masser af smuk natur med skov og strand inden for gåafstand. Desuden er der ikke langt til indkøb, golf og fine kulturoplevelser i Jægerspris og Frederikssund. Hvis de nye ejere ønsker det, har Planet Huse allerede en vicevært på standby, som kan sørge for græsslåning og anden vedligeholdelse i den nye bebyggelse.

Byggefirma med fokus på træ

Planet Huse har i løbet af de sidste 30 år bygget i tusindvis af træhuse til danskerne – både fritidshuse og helårshuse. Koncernen har også med stor succes opført flere store feriehusparker i Tyskland som træhuse i flere etager.

»Vi oplever i disse år en stigende interesse fra familier i alle aldre, som meget bevidst ønsker en ny og mere klimavenlig bolig baseret på bæredygtige materialer. Her er træ p.t. det mest bæredygtige byggemateriale, og vi ser en kæmpe udvikling inden for brug af træ i byggeriet. Derfor tror vi også, at Plantagehusene vil være det helt rigtige valg for danske seniorer, som både ønsker en ny og individuel bolig baseret på en klimavenlig og bæredygtig løsning i høj kvalitet – og et aktivt bofællesskab midt i den skønneste natur,« fortæller adm. dir fra Planet HuseTorben Basse.

Planet Huse udbyder Plantagehusene i samarbejde med ejendomsmægler Per G. Jensen fra Bo-nyt Nordsjælland. Han møder gerne interesserede på Orebjergvej (se efter skiltet), 3630 Jægerspris. Mere information på planet-huse.dk/seniorbolig/

Som alle andre hjemmesider, anvender vi cookies her på seniorboligen.dk.