Spring til indhold

Om SENIORBOLIGEN.DK

Hvem henvender seniorboligen.dk sig til?

Hjemmesiden henvender sig til alle, der interesserer sig for seniorbofællesskaber. Det gælder først og fremmest de mange mennesker, der overvejer at flytte i bofællesskab. Men det gælder også kommuner, politikere og fagfolk fra byggebranchen, der ønsker at holde sig orienterede om boformen.

 

Hvad vil seniorboligen.dk?

Formålet med seniorboligen.dk er at give hjemmesidens brugere en bred, objektiv og uvildig information om seniorbofællesskaber. Hjemmesiden vil løbende blive udbygget for at sikre mere, bedre og tidssvarende information.

 

Har seniorboligen.dk svar på alt?

Nej, men hjemmesiden giver dig et hurtigt overblik over mange af de problemstillinger, der knytter sig til boformen. Hjemmesiden henviser også til litteratur, databaser, eksperter og nye boligprojekter, der alt sammen er godt at have kendskab til, hvis du overvejer at flytte i seniorbofællesskab.

 

Hvorfra stammer den viden, som seniorboligen.dk bygger på?

Hjemmesiden bygger vid udstrækning på en stor undersøgelse, der i 2013 blev udgivet i bogform af Statens Byggeforskningsinstitut. Bogens titel er: Det store eksperiment. Hverdagsliv i seniorbofællesskaberne. Bogen kan bestilles hos din boghandler eller købes i Byggecentrum. Læs pressemeddelelsen om bogen her. 

 

Tager seniorboligen.dk imod tip?

Ja. Send en e-mail til info@seniorboligen.dk, hvis du er bekendt med nye projekter eller initiativer, der har almen interesse. Det kan være bofællesskaber, der er under opførsel. Men det kan også være projekter, der befinder sig på idéplanet.

 

Hvem sponsorerer seniorboligen.dk?

Det er muligt for byggefirmaer, boligselskaber og andre at annoncere for deres projekter, men sponsorerne har ingen indflydelse på den redaktionelle linje eller andre aspekter af hjemmesidens drift.

 

Hvem står bag seniorboligen.dk?

Hjemmesiden drives af mag.scient. Max Pedersen, der har gennemført ovennævnte undersøgelse om seniorbofællesskaber. Max Pedersen har desuden skrevet rapporten “Bofællesskaber – Hvorfor og hvordan?” og bogen ”Nybyggere i den tredje alder”(2000), der også handler om bofællesskaber for ældre. Herudover har han forsket i seniorboliger i USA.

Som alle andre hjemmesider, anvender vi cookies her på seniorboligen.dk.