Spring til indhold

Boligernes størrelse

  • af

Der kan være meget stor forskel på, hvor store boligerne er fra seniorbofællesskab til seniorbofællesskab. Der er eksempler på boliger på 55 m2. Og der er eksempler på boliger på 130 m2. Omkring 90 procent af boligerne ligger i intervallet mellem 65 og 95 m2.

Der er en klar tendens til, at boligerne i ejer- og andelsbofællesskaberne er større end i de almene seniorbofællesskaber. Mange seniorbofællesskaber har to boligstørrelse til henholdsvis enlige og par. De mindste boliger er ofte mellem 60 og 75 m2. De større mellem 75 og 90 m2.

Til trods for at de fleste beboere kommer fra langt større boliger, så er der generelt tilfredshed med boligstørrelsen. I andelsboligerne synes otte procent, at deres boliger er for små. I de almene boliger mener 12 procent, at deres bolig er for lille.

Man kan kun få boligsikring i de almene boliger. I andelsboliger gives boligtilskuddet som et lån.

Som alle andre hjemmesider, anvender vi cookies her på seniorboligen.dk.